Elemente prefabricate din beton. Tipuri si Utilizari

Prefabricatele din beton sunt foarte cautate pe piata iar tipurile lor pot fi variate si anume: gard, gard din beton, gard prefabricat, camin prefabricat, stalp prefabricat, scari prefabricate, camin vizitare, prefabricate, prefabricate beton, prefabricate tip L, pereti de sprijin din beton armat, tuburi din beton.
Gardurile prefabricate
Gardurile prefabricate din beton sunt variate prin prisma structurii imprimatepe placa gardului. Acestea pot imita modele din lemn si piatra. Cea mai buna alegere este gardul prefabricat cu inaltimea de doi metri. Acest gard prefabricat din beton asigura o buna siguranta si intimitatea locului respectiv, acolo unde este folosit. Aceste garduri pot fi vopsite chiar si cu vopsea lavabila de orice culoare. Chiar vor avea un aspect foarte placut.

    Stalpii si Grinzile din beton
Stalpii prefabricati pot fi verticali sau inclinati. Acesti stalpi se pot executa in forme si dimensiuni variate. Se pot executa pe piata elemente precum: fundatii, stalpi, dale, borduri, pavaje, grinzi, etc.

    Garduri din beton
Gardurile din beton sunt de calitate superioara si sunt foarte solicitate pe piata. Pentru realizarea unui gard din beton se foloseste materie prima de cea mai buna calitate si tehnologii de ultima generatie. Betonul folosit la fabricarea acestor garduri este realizat din cimenturi rezistente si de cea mai buna calitate. Gardurile prefabricate din beton se folosesc la imprejmuirea spatiului mult dorit. Este o solutie eficienta, eleganta, rapida si sigura.

    Cabinele din beton
Cabinele din beton sunt sub forma de cuva. In suprafata acestor cabine se pot insera usi si ferstre de orice dimensiune.

Separatoare de hidrocarburi si grasimi  din beton

Separatoarele de grasimi si de hidrocarburi se pot fabrica si din beton prefabricat daca aceste obiecte au dimensiuni mari. Pentru cele care au debite mari de 40l/s, 60 l/s , 80l/s sau 100 de l/s este  recomandat sa fie facut cazanul din beton. Se pot realiza urmatoarele modele: cu by-pass (sunt prevazute cu o conducta de ocolire (By-Pass) a se utiliza în cazul sarcinilor de soc), cu decantor de namol inclus http://www.separatoarebeton.ro (informatii la producator)

     Fundatiile prefabricate
Fundatiile prefabricate se monteaza intotdeauna sub nivelul terenului natural. Fundatiile prefabricate pot fi executate la orice forma si dimensiune. Acestea se pot executa sub forma de grinzi, stalpi, fundatii, dale, pavaje si borduri.

     Camine prefabricate din beton armat
Dimensiunile acestor camine sunt variabile, atat pe inaltime, lungime cat si pe latime.

    Tuburile din beton
Tuburile din beton sunt utilizate pentru camine de vizitare si canalizare, pentru poduri si podete,  pentru drenaje si amenajari hidrotehnice. Caminele de canalizare sunt destinate accesului la retelele de canalizare care transporta ape uzate si fluviale. Aceste camine pot fi utilizate atat in mediile umede cat si in cele chimice usor agresive.

   Prefabricatele tip L
Prefabricatele de tip L pot avea orice dimensiune, inaltime, latime, lungime sau forma.

     Bordurile pentru poduri
Bordurile pentru poduri sunt protectie sigura impotriva caderii vehiculelor de pe pod.
Aceste elemente prefabricate din beton au un rol important in constructii. Ele se folosesc in scopuri arhitecturale sau ca si structuri de rezistenta cu rol de fundatii, grinzi, placi, plansee, diafragme, etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *