utilaje de cariera


 • Romconsort: echipament de concasare-sortare

  Avand o experienta internationala de peste 20 de ani in domeniul echipamentelor de concasare-sortare, va oferim o gama larga de utilaje cariera : concasoare, ciur, statii sortare.
  http://www.concasor-statiesortare.ro/

 • Utilaje de vinificatie, filtre vin, filtru tangential, drojdii si activatori

  Utilaje de vin: filtru tangential, linie imbuteliere, utilaje vinificatie, filtre tangentiale
  http://www.vin-expert.ro/


 • Revista fashion si shopping: Fpeople.ro

  Fpeople.ro: Sursa de stiri dedicata femeilor pasionate de fashion, muzica, moda, sanatate, viata, beauty, shopping, lifestyle, cumparaturi si cariera. Vino alaturi de noi ca sa te simti excelent.
  http://www.fpeople.ro

 • Stiri mondene

  Stiri mondene si informatii utile pentru femeia de azi despre moda, frumusete, sanatate; jocuri, horoscop, cariera, relatii, dieta, fitness, gastronomie pentru femeia de azi.
  http://www.stilfeminin.ro/


 • Utilaje de panificatie patiserie morarit malaxoare

  Firma Kevin Quatro este specializata in comercializarea utilajelor de panificatie provenienta germana. De asemenea va punem la dispozitie: cuptoare, utilaje de panificatie si patiserie utilaje demoraritmalaxor, feliator paine, divizor, Silozuri de grau si faina, masini de feliat paine, cuptoarecarucioare, mixere, masini de foietaj, masini de impachetat, divizoare.
  http://www.kevinquatro.ro/

 • vanzari autovehicule

  import si vanzari de autoturisme,camioane,utilaje constructii
  http://www.autotrucks.ro

 • MIGAMI Focsani

  Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul confectiilor textile, societatea noastra este specializata in comertul de consumabile, utilaje si accesorii specifice acestui domeniu.
  http://www.migami.ro

 • Anunturi agricole Romania

  Anunturi din domeniul agricol, pentru toate localitatile din Romania: produse agricole, animale si pasari, utilaje agricole, terenuri.
  http://www.eagricole.ro

 • Inchirieri macarale , automacarale si utilaje

  Inchirieriem macarale , automacarale si utilaje . Pentru mai multe informatii si pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati. Preturi excelente !
  http://www.vreaumacara.ro

 • excavatoare

  SC EDIL STUFF CONSTRUCT SRL va ofera o larga gama de servicii de transport rutier de materiale de constructii,inchirieri utilaje, agregate minerale, evacuari moloz precum si demolari si excavatii
  http://www.transportmateriale.com/

 • carti de vizita, pliante postere

  LOGOPRINT ofera si servicii complete de personalizare, in atelierul propriu, dotat cu utilaje de ultima ora. Personalizarile se fac prin urmatoarele tehnologii: Serigrafie, Tampografie, Timbru sec si folio, Gravare mecanica si laser, Imprima
  http://www.agendepromotionale.ro

 • Catalogul SPOT CONSTRUCT

  Catalog tiparit si baza de date online cu firme de constructii,imobiliare,materiale de constructii, tamplarie,mobilier,amenajari,dotari,utilaje de constructii si proiectare,etc.
  http://www.spotconstruct.ro

 • ExpertClean: utilaje spalatorii auto

  ExpertClean Romania: Din 2004 oferim utilaje spalatorii auto, curatenie profesionala, echipamente vulcanizare, service auto. Va invitam pe site pentru detalii despre produsele noastre.
  http://www.expertclean.ro

 • Unelte, Polizoare, Utilaje

  Partener de incredere pe piata utilajelor de constructii si instalatii din Romania. Situl contine scule electrice, pneumatice, Bosch, Makita, telwin, spalatorie, aspiratoare, salopete, mecanizare, generatoare, sudura, echipamente protectie, unelte, service, polizoare, utilaje, schele, constructii, etc
  http://www.utilajedeconstructii.biz

 • Piese auto reconditionari

  Reconditionari piese auto pentru directie de tip rotule, bielete, capete de bara, bucsi, pentru orice tip de masina incepand de la ATV-uri, autoturisme, microbuze si terminand cu masini mari si utilaje. Oferim garantie minima de 6 luni si siguranta maxima pe toata durata de exploatare.
  http://auto-reconditionari.ro

 • Inchiriere Macarale - VreauMacara.ro

  SC RI IMPEX 96 SRL este o societate cu capital integral romanesc, infiintata in 1996. Beneficiind de o experienta de peste 10 ani si angajnd numai personal calificat cu o experienta de peste 25 de ani in domeniul constructiilor, societatea noastra are ca obiect de activitate inchirierea de utilaje de constructii si de automacarale.
  http://www.ri96impex.ro

 • Anunturi Agricole

  Anunturi agricole, Cereale, Ingrasaminte Chimice, Agricultura Romania, Utilaje Agricole, Produse Apicole, Ciupercarie, wikiteam de cresterea melcilor, legume si fructe, pasari si animale. Se pot da anunturi agricole din Bcuresti, Iasi, Braila, Timisoara, Brasov, Constanta, Cluj, Vaslui, Craiova
  http://www.anunturi-agricultura.ro

 • DSTG - UTILAJE PENTRU CONSTRUCTII

  Dingsheng Tiangong Construction Machinery Corporation (DSTG) se numara printre cele mai mari producatoare si exportatoare de utilaje de constructii din China. DSTG are o larga gama de productie acoperind toate cerintele din domeniul constructiilor de drumuri: autogredere, buldozere, excavatoare, incarcatoare frontale, buldoexcavatoare, compactoare, repartizatoare asfalt, statii de sortare etc..
  http://dstg.ro/

 • ALEXANDRA UTILAJE

  Alexandra SRL unic importator si distribuitor al utilajelor pentru constructii marca XCMG. Comercializeaza si asigura service in garantie si post garantie pentru o gama larga de utilaje pentru constructii, printre care se numara: buldoexcavatoare, incarcatoare frontale, autogredere, compactoare vibratoare, macarale hidraulice, etc.
  http://www.utilaje-alexandra.ro/

 • Revista online de transport si logistica

  Suntem specializati in transporturi si logistica, acoperind si zonele de interes conexe, mai exact domeniul industrial, domeniul financiar bancar si al asigurarilor, cel al dezvoltatorilor de parcuri industriale si logistice,cel al constructiilor, al retail-ului, al productiei si distributiei de autovehicule si piese de schimb sau utilaje pentru transporturi, curieratului, din aria furnizorilor de solutii IT sau organizatorilor de targuri si expozitii.
  http://www.transport-logistica.ro

 • Materiale de constructii, Scule si unelte, Instalatii termice, centrale cazane, electrocasnice

  In reteaua de magazine Rosu Company, clientii nostri pot alege articole destinate instalatiilor termice, sanitare, electrice, de canalizare si gaz, materiale de baza in constructii, materiale pentru amenajari interioare, scule si accesorii, unelte si utilaje, echipamente de protectie, articole pentru gradina, mobilier, electronice si electrocasnice. Gama produselor comercializate este extrem de generoasa depasind 30.000 de repere, acestea provenind de la producatori nationali sau din importuri.
  http://www.rosucompany.ro

 • Reparatii utilaje industriale, sisteme automate de acces, jucarii electrice: Robomat Timisoara

  Firma Robomat - Timisoara activeaza in domeniul prestarilor de servicii catre alte firme si mica productie de sisteme automate electrice si electrionice. Principalele domenii de activitate sunt: reparatii utilaje industriale, sisteme automate de acces. Producem sistemul complet automat pentru anuntarea unor evenimente, ROBOMAT 64S si ROBOMAT 1000S, cum ar fi inceputul si sfarsitul programului de lucru, a pauzelor de masa sau a pauzelor scolare sau a altor evenimente repetitive
  http://www.robomat.ro

 • Camioane,utilitare,utilaje,camionete,microbuze

  Camioane:Daf,Iveco,Man,Mercedes-Benz,Renault.Anunturi auto sh.Masini second hand.Anunturi auto in Arges.Masini reînmatriculat si inmatriculabile.Anunturi utilitare,camioane,utilaje,camionete,microbuze. Masini second hand inmatriculate si inmatriculabile Anglia.Anunturi auto cu masini sh.Inmatriculari Bulgaria si Anglia.Asigurari nationale si internationale.
  http://www.camioane.auto-arges.ro/

 • Tamplarie Pvc Rehau Germania

  Grupul de firme Lamar produce tamplarie Pvc, aluminiu, lemn stratificat, geam termoizolator precum si elemente auxiliare necesare pentru aceste produse: rulouri exterioare din aluminiu si pvc, glafuri pentru ferestre(interior si exterior) din aluminiu si pvc, jaluzele interioare orizontale si verticale, rulouri si plase contra insectelor, usi de garaj, etc. Experienta de 12 ani precum si dotarea spatiilor de productie cu utilaje de ultima generatie au facut posibila realizarea unor produse finite de calitate.
  http://www.lamar.ro

 • Tamplarie de calitate

  Grupul de firme Lamar produce tamplarie de calitate: Pvc, aluminiu, lemn stratificat, geam termoizolator precum si elemente auxiliare necesare pentru aceste produse: rulouri exterioare din aluminiu si pvc, glafuri pentru ferestre(interior si exterior) din aluminiu si pvc, jaluzele interioare orizontale si verticale, rulouri si plase contra insectelor, usi de garaj, etc. Experienta de 12 ani precum si dotarea spatiilor de productie cu utilaje de ultima generatie au facut posibila realizarea unor produse finite de calitate.
  http://www.tamplariedecalitate.ro

 • Servicii de curatenie Timisoara

  EcomidServ Srl este prezenta de peste 1 deceniu pe piata serviciilor de curatenie profesionala din Timisoara. Prezentam cateva dintre serviciile noastre: -servicii dezinsectie si deratizare -servicii de curatare la inălţime (poze contifluid) -curatatorie covoare, tapiterii, jaluzele verticale  -servicii curatare fata de vitrate -asigurare consumabile si intretinere aparate si dozatoare vestiare, bucatarii, grupuri sociale -servicii curatenie speciale: utilaje, echipamente specifice industriei -servicii curătenie hale industriale -servicii curatenie spatii administrative
  http://www.ecomid.ro


 • categories

  Oferim o gama completa de masini utilaje, masini si utilaje second hand utilaje din import pentru constructii drumuri, constructii civile, utilaje de cariera, utilaje ...
  http://www.utilaje-instalatii.ro

 • SERVICE - LIFT TRUCK - service utilaje mobile de ridicat

  - service obloane hidraulice - reparatii cilindri hidraulici - service angajare personal service / cariera - service mobil / local utilaje de ridicat
  http://www.lifttruck.ro

 • Utilaje constructii | Pompe de beton | Stefas Metal Construction

  Utilaje constructii si statii de betoane, comercializare statii de sortare cariera pentru agregate de balastiera, deseuri, malaxoare si concasoare - Stefas Metal ...
  http://www.stefasmc.ro

 • Licitatii publice Romania din domeniul licitatii utilaje de ...

  Service utilaje de cariera : 1800000.00 RON: 28.03.2011: 12.05.2011: Furnizare tamburi utilaje subteran - 8 buc: 30900.00 RON: 28.03.2011: 13.04.2011: Achizitie tractor pe pneuri si ...
  http://www.licitatia.ro