dictionar antonim


 • Dictionar

  Dictionar - Cu ajutorul acestui dictionar poti traduce cu usurinta din romana in engleza sau din engleza in romana, cuvinte sau expresii, romanesti sau din limba engleza.
  http://www.dictionar.cc

 • Dictionar englez roman

  asistența dorită de dumneavoastră in materie de Limba Engleza. Dictionar englez-roman-englez cu o vasta baza de cuvinte (peste 100.000); dictionar de expresii, cursuri, lectii si exercitii online, toate la dispozitia dumneavoastra. Util in aceesi masura pentru incepatori, amatori dar si cunoscatori.
  http://www.edictionare.com


 • Interpretarea viselor. Ce visez?

  Dictionar de vise, Interpretarea viselor online. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea! Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.
  http://www.cevisez.ro

 • Speologie Timisoara

  Site-ul Asociatiei de Speologie Speotimis din Timisoara. Contine informatii despre asociatie si diverse sectiuni utile pentru speologi : stiri, dictionar speologic si poze.
  http://www.speotimis.ro


 • Dictionar roman englez cu 2 milioane de cuvinte

  Colectie de 56 dictionare online, cu peste 2 milioane de definitii. Cautare live pentru rapiditatea cautarii. Cel mai complet dictionar online din Romania
  http://www.dictionarlive.ro

 • Anunturi gratuite de vanzari auto second hand !

  Anunturi auto gratuite, vanzari auto second hand, dictionar auto, wallpapers auto. Asteptam sa va adaugati anuntul dvs. in baza noastra de date
  http://www.vand-auto.com

 • AutoRush

  Piese auto (originale si aftermarket pentru orice marca si model de automobil), stiri, istoric auto, auto sh, dictionar auto, forum si detalii dealeri auto din tara.
  http://www.autorush.ro

 • Catalog de prezentare experti contabili, contabili autorizati, societati de contabilitate.

  Singurul catalog de prezentare dedicat expertilor contabili, contabililor autorizati si societatilor de contabilitate din Romania. Mai mult decat atat, portalul pune la dispozitia utilizatorilor O gama variata de resurse utile:dictionar de contabilitate,cursuri online de perfectionare,formulare si programe de contabilitate, resurse legislative, carti de economie, servicii de consultanta, expertiza contabila, bilant contabil, sectiune de stiri, curs valutar, planul general de conturi, codul CAEN, informatii despre CECCAR si lista poate continua! Te asteptam cu drag pe site, sa vezi diferenta!
  http://www.contabilizat.ro


 • Dicționar explicativ al limbii române | DEX online

  Dicţionar explicativ român cu posibilitatea adăugării de noi termeni de către utilizatori.
  http://dexonline.ro

 • coborî - antonime - DEX - Dictionar Explicativ Roman

  Antonime pentru: coborî, cobori. A (se) coborî ≠ a (se) înălţa, a (se) urca, a creşte, a se majora, a (se) ridica, a (se) sui . A coborî ≠ a creşte, a (se) sui, a se ridica
  http://www.dexro.ro

 • Dictionar Italian Roman, Traducere _ - dictionarelectronic.ro

  tempo, qualche tempo fa = acum catva timp;cu putin timp in urma
  http://www.dictionarelectronic.ro

 • amenda - traducere romana-engleza dictionar online

  Dictionar Englez-Roman: Dictionar Roman-Englez ... antonym resident explain unknown canvass: amenda rezida descurajare asezare exmatricula
  http://dictionare.oceanus.ro